10 illat, és 10 fürdőruha, ami elhozhatja a nyarat

10 illat, és 10 fürdőruha, ami elhozhatja a nyarat

Az illatok nyáron is fontosak, ám sok szabályt be kell tartanunk velük kapcsolatban. Az öt első így alakul:

 

 

  • Semmiképp ne használj nehezebb, télies illatot a nyári hónapokra. Nem csak a környezetedet zavarhatja meg egy testes, ámbrás illat, vagy egy cukros, vaníliás, de szinte "meleged lesz", ha ilyen parfümöt használsz káikulában is.
  • Nyáron simán mehetnek a testpermetek! igaz, illékonyabbak, de illenek a balzsamos estékhez és könnyed érzetet hagynak maguk után.
  • Napozáshoz semmiképp se fújd bőrre a parfümöt! Nem elég, hogy "foltos" lehetsz, a napsugárzás hatására bánthatja is a bőröd az illatanyag.
  • Ha nem bírod ki a strandolást kizárólag a naptej/napolaj illatával, a hajadra, fejkendődre, törölköződre permetezd inkább a kedvenc illatod. 
  • Alkalomhoz és öltözethez passzoló illatot is választhatsz: balatoni strandolós, sportolós, gyerekekkel programozós vakációt vagányabb dresszben, pimaszabb illattal képzeljünk el. Romantikus földközi-tengeri, kalandozós, este vacsorázós és beszélgetős nyaralást szexibb bikiniben, fülledtebb illattal az igazi! 

De lássuk a fürdőruha-illat párosításainkat!

 

Gucci - Bloom Acqua di fiori

Játékos és zöld, egy sokkal izgalmasabbra sikerült kreáció, mint maga, az anyaillat. Frissen vágott fű illata, egy kiadós eső után. A fürdőruha INNEN rendelhető.

 

Acqua di Parma - Fico di Amalfi

Nagyon természetes, uniszex illat, melyet dél-Olaszország, egészen pontosan a festői Amalfi városa és az itteni buja növényzet, és fügegyümölcsök ihlettek. Kevés mediterránabb parfüm létezik. A fürdőruha INNEN rendlehető. 

 

Prada - Candy Night

Csoki, tonkabab, neroli...a túlzott cukorkaillat helyett inkább a legkrémesebb nyári fagyikat juttatja eszünkbe a Prada új illata. A fürdőruha INNEN rendelhető. 

 

Cacharel - Yes, I am

Nőies, bájos és kedveskedő. Virágos jegyei miatt nappal, orientális illatjegyei miatt este is finoman burkolja be viselőjét, nem hivalkodik, éppen, hogy jelen van, de nagyon is megjegyezhető. A fürdőruha INNEN rendelhető. 

VS- Squeeze of pineapple

A Victoria's Secret testpermetei mindig kacérak és teljesen ideálisak a nyári szezonra. Ez az ananászos illat hibiszkusszal lesz teljes, olyan, mint egy tökéletes, gyümölcsös longdrink. A fürdőruha INNEN rendelhető. 

 

Marc Jacobs - Honey

Hiába a méz és a vanília az alapjegyek, a Honey igazi nyári parfüm, ami körtével, mandarinnal, barackkal játszik. A fürdőruha INNEN rendelhető. 

 

The Body Shop - Pink Grapefruit

Inkább testpermet, mint parfüm, de a The Body Shop egyik legjobb kreációja a rózsaszín grépfruit illatát és szinte ízét is elhozza, már egyetlen fújással. A fürdőruha INNEN rendelhető.

  

Balenciaga - Florabotanica

Vidám és izgalmas hölgyeknek alkották meg a Balenciaga parfümét, mely legalább annyira nyílt és extroverált, mint amennyire visszahúzódó és művészi. A fürdőruha INNEN rendelhető. 

 

ZARA - Rose

Egy igazi alap, rózsás és gyümölcsös nyári illat, ami ugyanolyan kedves, ha hajadat permetezed be vele vizibiciklizés előtt, vagy ha az esti fagyizáshoz fújod a bőrödre. A fürdőruha INNEN rendelhető. 

 

Carolina Herrera - 212 VIP Rosé

Pezsgő és barack - a Bellini két komponense. A legszexibb fürdőruhánk mellé ajánljuk ezt a fülledt és kacér illatot. A fürdőruha INNEN rendelhető. 

 

 

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.