6 dolog, amiért érdemes inkább egyrészes fürdőruhát választanod

Akik szeretik az egyrészes fürdőruhákat, azok már a tavalyi szezonban is örülhettek, hiszen már egyáltalán nem csak a bikinikből készülnek szexis, csinos darabok. Mi, a Yaffa Swimwearnél egyaránt készítünk kétrészes modelleket és dresszeket is, így nagyon örülünk, hogy a 2019-es nyár is a sokszínűségről szól, vagyis nem kell feltétlenül unalmas háromszögekbe, bandeau bikinikbe bújni, ugyanolyan divatos az egyberészes. Mutatjuk, hogy miért is?!

 

  • A legszebb modellek, legfoglalkoztatottabb színésznők és énekesnők is imádják az egyberészest, alkattól, kortól függetlenül.

 

  • Ha annyira nem érzed magad komfortosan úgy, hogy túl sok látszik a hasadból, derekadból, akkor is jó döntés, hiszen egy jól megválasztott mintázattal és vonalvezetéssel jó pár kilót, vagy akár fájó pontnak számító bőrhibákat is eltakarhatsz. 

 

  • Ha szereted a strandsportokat, labdajátékokat, vagy éppen folyamatosan mozgásban vagy a vízben pancsoló gyerekeid miatt, nem a legbölcsebb döntés egy push-up bikini. Ugrálni, hajolgatni egyértelműen kényelmesebb és biztonságosabb egy dresszben. 

 

  • Csak a sűrűn előbukkanó testrészeid barnulnak le, mint például lábak, vállak, karok és a többet takar-jobban véd elv alapján nem kell az egész tested kitenni a nap sugárzásának. Egyértelmű, hogy, ha megszállott napozó vagy (óvatosan!) akkor minél kisebb bikiniben várod a bronz árnyalatot, viszont, ha annyira nem vagy a napfürdőzés híve, egyrészesben kevesebb felületet ér a nap. Sőt, idén a szörfös típusú, hosszú ujjú darabok is népszerűek. 

 

  • Egy fiúsabb alkaton is nagyon szépen alakíthatsz az ideálisan megválasztott fürdőruhával. Egy kis "csalás" és könnyen nőiesebb derék-csípő arányt érhetsz el.

 

  • Ha éppen nem a vízben vagy, hanem a parton van olyan halaszthatatlan dolgod, mint a fagyivásárlás, főttkukoricaárus kergetése, vizibicikli bérlés...extrémebb esetben esetleg medencés bulira vagy hivatalos, sokkal jobban "öltöztet" egy egyberészes, mint a bikini. Magabiztosabban játhatsz-kelhetsz egy csini dresszben. Ilyen esetben, ha a minta megengedi, akár egy rövidnadrágot, vagy farmert is felkaphatsz rá, gyakorlatilag bodyként működik majd!

 

 

translation missing: hu.blogs.comments.title

translation missing: hu.blogs.comments.moderated