Elindult a Yaffa Activewear!

Elindult a Yaffa Activewear!

Ez az egészen furcsa év új utakat hozott, ötleteket, régóta dédelgetett álmokat csalogatott elő. Réges régen már foglalkoztunk sportruházattal, a '90-es évek végén 2000-es évek elején a nagy aerobic és callanetics láz idején. Ezzel a tevékenységünkkel ugyan felhagytunk, de sosem engedtük el igazán.

2020 őszén tehát hosszas próbálgatások, kísérletezések és tesztelések után életre hívtuk a Yaffa almárkáját, a Yaffa Activewear vonalat. 

Időről időre töltjük fel az új modelleket, az idények felmérése még bőven folyamatban van, de néhány praktikus és csinos nadrággal és toppal elindultunk, hogy immár a fitness termekben, futókörökön, jógaórákon, az otthoni edzéseken is jelen lehessünk. 

Mivel a fürdőruhák terén kimelten fontos a plus size vonal és akár 56/D kosárig vásárolhattok nálunk egyrészes modelleket, ezért a Yaffa Activewear is elindul ebbe az irányba, hogy még véletlenül se érje csalódás törzsvásárlóinkat.

A sport, a mozgás ugyanúgy mindenkié, mint a strand és a napozás, ezért extra méretekben is megkezdjük a sportruházat varrását. 

Köszönjük a bizalmat és mozgásra fel!

 

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.