Nem csalás, de ámítás! - optikai trükkökkel a strandon is

Nem csalás, de ámítás! - optikai trükkökkel a strandon is

Egyrészt, a "bikini body"-t mindenkinek egyszerű összehozni, azzal az egyszerű mozdulatsorral, hogy felhúzod szépen a bikini alsót és felsőt...de járjunk csak utána, hogy miként lehet egy gondosan megválasztott fazonnal és mintával akár centiket lecsalni derékből, csípőből, vagy éppen hasból!

High fashion és fast fashion körökben sem ritka, hogy színekkel és formákkal játszva, faragnak egy kicsit viselője kényesebb vonalaiból, vagy éppen ügyesen nyújtják meg az alakot, változtatnak a mell formáján/méretén.

Ez egy olyan izgalmas trükk, amivel máris sokkal magabiztosabb lehetsz, hiszen még abban az esetben sincs szükség a berzenkedésre, ha éppen strandról és fürdőruháról beszélünk. Otthon, a tükör előtt forogva azonnal szembetűnik, hogy nyújt, vagy éppen takar egy kicsit az anyag, de az sem ritka, hogy mások jegyzik meg a "változást" ami igazából semmi más, csak a jól kiválasztott fazon és minta. Nem hónapokig tartó edzőtermi szenvedés, vagy a legújabb sztárdiéta keserves betartása. 

Ezzel a kis huncutsággal még mindig ön azonosak maradhatunk, hisz nincs benne semmi művi, vagy visszatetsző: a szuper szabás és minta éppen abban segít, hogy a legjobb formát hozd ki magadból!

A Yaffa fürdőruháknál szezonról szezonra figyelünk erre is, nem csak az alakformáló béléssel, hanem a minták megválasztásával is. A dekoltázsod hangsúlyoznád, mert arra vagy a legbüszkébb? A figyelemfelkeltő minta mehet a cicikhez, az egyszínű, visszafogottabb anyag pedig a fürdőruha többi részére. Nem vagy teljesen megelégedve sportosabb, fiúsabb derékvonaladdal és kicsit homokórásabbra vágynál? Ezt mintákkal oldjuk meg.

Az optikailag hosszított combokra egyelőre még nem sok megoldást kínált a fürdőruhaipar, de egy lehet játszani a fürdőruhák vágásával, vagyis kicsit merészebben ível felfelé a bugyi rész, ahogy például anno az ikonikus Baywatch fürdőruháknál.

Most nyugodtan a szívedhez kaphatsz, hogy ahhoz Pamela Anderson alakja sem ártana...de egy gyönyörű, ragyogó nő pont ugyanolyan joggal viselhet fel sliccelt fürdő bugyit, mint a piros ruhás vízi mentő csajok! 

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.