Gondolatok a Yaffa Swimwear márkáról, szellemiségünkről, célkitűzéseinkről

Szinte nekünk is nehéz elhinni, de immár 1996 óta foglalkozunk fürdőruhákkal. Családi vállalkozásként indultunk és ezt a jellegünket növekedésünk ellenére máig megtartottuk. Értjük és követjük a legújabb trendeket, ám van egy szegmens, melyben úgy tűnik úttörők lehetünk itthon, ez pedig az úgynevezett “plus size” stranddivat.

Szép fürdőruhákat, dresszeket varrni eleve nagy kihívás, hiszen összetett a feladat: úgy kell öltöztetnünk valakit, hogy közben a hétköznapokhoz képest sokkal többet mutat magából. Gondolni kell a kényelemre, komfortra, a prémium minőségű anyagok használatára is. Sőt, leendő viselőjének önbizalmára is, hogy milyen érzés lesz majd  strandra menni az új fürdőruhában.

Kényes téma ez, minden hölgynél, a média diktálta hamis ideálok, elérhetetlen testek csak frusztrálttá teszik a strandszezont, akár az egész nyarat. Pedig mi tudjuk, hogy egy helyesen kiválasztott fürdőruhával többet nem kell aggódni a medenceparton, a Balatonon és a tenger mellett sem.

Különleges szabásaink mellett a spanyol és olasz anyagok mintáinak gondos megválasztására és kombinálására is figyelünk, így optikailag is a legjobbat hozzuk ki a női domborulatokból. 36-58-as méretig gyártjuk fürdőruháinkat, ügyelvén a női test sokféleségére, változásaira. Valljuk, hogy a jól kiválasztott fürdőruha szebbé teheti a pihenést, a nyarat, hiszen nem kell többé takargatni magunkat, nyűgként gondolni a napozós, úszós napokra.

 

 

 Szeretnénk minden olyan hölgynek segítségére lenni, akik unják a divatjamúlt mintákat, az elavult szabásokat, azokat a fürdőruhákat, melyeket nem valódi testre terveztek, hanem kopott próbababákra.

Ezt a blogot pedig igyekszünk heti rendszerességgel tartalommal megtölteni, fürdőruha, divat, életmód, utazás, plus size témában.