Milyen fürdőruhát válasszunk dús keblekre?

Talán ismerős a szituáció: wellness vagy nyaralás előtt először még nagy tervekkel, víziókkal indulsz neki a nézelődésnek és vásárlásnak is...aztán a kínálat és a sok felpróbált fürdőruha, próbafülkében eltöltött béna perc nemhogy demotivál, de arra a döntésre ösztökél, hogy a már rég kidobásra ítélt bikinit, vagy dresszt vidd magaddal az utazásra. Fürdőruha vs te 1:0, megsemmisülten kullogsz haza, vagy csukod le a laptopot, hogy a te dúsabb kebleidre maximum divatjamúlt holmikat gyártanak, vagy esetleg a nagy semmit. B kosár fölött mindenki ássa el magát, ne menjen strandra, mondjon le az úszás öröméről, vagy térjen át a nudista életmódra, mert babér nem fog teremni, nemhogy fürdőruha!

Az a helyzet, hogy ahogy haladunk a tökéletes idea felé, megfeledkeznek a gyártók (tisztelet a kivételnek!) a valódi női testről. Arról, hogy egy D-kosaras (vagy afeletti) melltartót hordó nő nem feltétlenül szeretne madzagokkal kötözött, a Copacabanáról ismert pici háromszögbikiniben napozni, hogy a dúsabb kebleket igenis ki lehet úgy emelni, hogy nem lesz közönséges, ciki, túl kihívó, vagy ízléstelenül sokat mutató a kép.

 

 

Mert hát hölgyeim, aki dúsabb dekoltázzsal bír, az jól tudja, hogy akár egy garbó is ki tudja úgy emelni a vonalakat, hogy környezetünk rendesen zavarba jöjjön. Ez a nagy mell áldása, vagy átka, de mi inkább az áldásra szavazunk! 

Miket fogadj meg új fürdőruha vásárlása esetén, ha B kosár fölött jársz?

TEDD:

  • Fontos, hogy fürdőruhavásárláskor is jól ismerjük a testünket, tudjuk, hogy mi az előnyös, mi áll jól. Dús kebelre érdemes vagy alulról támasztott, vagy felül kötős modelleket választani, sőt, akár a kettő kombinációját is kipróbálhatjuk, dupla biztosítékként. 
  • Mindenképp jó, ha büszke vagy alakodra, legyen az vékonyabb, átlagos, vagy teltebb. Emeld ki azt, amit a legjobban szeretsz, így, ha a melleidre helyeznéd a hangsúlyt, bikininél válassz mintás, vagy anyagában trükkösebb felsőt és egyszínű, egyszerűbb alsót.
  • Minimális bélés azért legyen a választott modellben, mert lehet, hogy a Jóbarátok Rachelének a sportos cicije nem volt szembetűnő a pólókban, ha fázott, de nem biztos, hogy a strandon örülnél, ha minden tekintet rád szegeződne, ha kijössz a vízből.
  • Professzionális fürdőruhagyártót válassz, akik tudják, hogy mi kell a dúsabb kebelre. Mi, a Yaffánál igyekszünk minden ilyen igényt kielégíteni.

 

NE TEDD:

  • Nem biztos, hogy a push-up megoldás minden esetben jó, hiszen az amúgy is mutatós dekoltázsból egy szempillantás alatt még feltűnőbbet csinál, ráadásul napozni sem kényelmes úgy, hogy az orrunkat éri a mellkasunk és mivel a bőrt is megfeszíti a push-up hatás, másként fogunk lebarnulni, mint egy sima, merevítős darabban.
  • A tenyérni vastag szivacsoktól is óvakodjunk, hiszen egyrészt nem is kényelmesek, másrészt szükség sincs rá, ráadásul minden partraszálláskor meg kell ejtenünk a kicsavarását, amit vagy el tudunk végezni diszkréten, vagy nem, és akkor inkább erotikus filmek bevezetőjének lesznek tanúi a strandolók, mintsem igazgatásnak. 
  • Óvakodjunk a bevágó vállpánttól és nyakban kötős verzióktól is, amelyek nem bírják el kebleinket. Fájdalmas napoknak néznénk elébe.
  • A fodrok és rojtok nem biztos, hogy a jóbarátaid, ha fürdőruhát kell választani! Inkább látványos, de kevés plusz anyagrátétellel járó modelleket nézegess, mert egy fodros felső képes a C-kosárból dupla D-t csinálni.